[O1] Ceramiczne świece żarowe Iskra Ceramic do AGR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mieteq-77
    Classic
    • 2010
    • 5

Zamieszczone przez krzysiek83wpr
    Zazwyczaj jest tak że jak ktoś ma DSG to mówi że jest cud miód, jak ktoś nie to już nie jest to takie jasne :roll:
    e tam, miałem DSG i nie mam i uważam, że jest najlepszą skrzynią automatyczną na rynku, przynajmniej wśród popularnych aut
    mieteq
  • mbart20
    Drive
    • 2009
    • 90
    • Octavia II combi (1Z5)
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
    • BGU 1.6 MPI 102 KM

Witam
    Mam zamiar wymienić świeczki żarowe w swojej Octavce. Przeglądając Alledrogo znalazłem świece Iskra Ceramic. Piszą ze szybciej się grzeją i takie tam Kosztują 28 zł/szt.

I tutaj pytanko: czy ktoś z forum używa takich???jak to się sprawuje
    www.kalt.net.pl - klimatyzacja, chłodnictwo

Komentarz

• dragster
      Elegance
      • 2009
      • 895
      • Honda

Słyszałem od mechanika, że podobno Bosch lepsze. Jednak sam nie mam z tym jeszcze doświadczenia.
      Silnik R18A2.
      http://www.dadrl.org.uk
      http://www.lightmare.org

Komentarz

• Damianjg
        Rider
        • 2008
        • 621

O Iskrze nie mam najlepszego zdania :/

Komentarz

• casuss
          Classic
          • 2009
          • 27

Zakładałem ostatnio takie w passacie ojca, i ostatnie 5 tys przejechały bez problemu. Zdecydowałem się na takie ponieważ jest na nie 2 lata gwarancji i na pewno są to iskry produkowane w Polsce (nikt ich nie podrabia). A bosh, ngk czy beru z allegro za 20zł to na 99% podróby produkowane na wschodzie za pomocą młotka i kombinerek z napisem wpisanym takim jaki sobie klient zażyczy. Bosh duraterm na pewno jest dobry tylko że w ASO nie kosztuje on 20zł, a nawet zdarzają się sytuacje że w ASO handlują podróbami. Tak więc decyzja należy do kupującego

Komentarz

• rss
            L&K
            • 2009
            • 1098

jest tu pare osob handlujacych czesciami, warto uderzyc do nich. oryginal to klika zlotych roznicy, ale robote wykonuje sie RAZ.
            kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...

Komentarz

• Stomil
              Classic
              • 2011
              • 24

Dużo czasu minęło od pytania, ale będzie dla potomnych.
              1.W sklepie są te świece tańsze niż na Alleg...
              2.Dwa lata temu założyłem je do Passata B4 z 1994r. silnik 1Z. Palił w zeszłym roku przy -26.
              3.Miesiąc temu założyłem do Octavii AGR z 2002 r.(były wszystkie spalone, mimo że przed wykręceniem teoretycznie 2 działały).
              4.Komplet z fakturą kosztuje 90zł.
              5.Moim zdaniem są to bardzo dobre świece za małe pieniądze.
              6.Rzygać mi się chce na wypowiedzi, że tylko Beru, Bosch i NGK, szczególnie tych, którzy nigdy Iskier nie mieli.
              7.Porównajcie ceny konkurencji u OFICJALNYCH DYSTRYBUTORÓW(tam kupowałem Iskry) a nie na aukcjach z towarem niewiadomego pochodzenia.
              8.Porównajcie ceny Iskier ceramic do świec ceramicznych, a nie do standardowych, innych producentów. Tu różnica będzie dużo większa.
              9.Nie mylić polskiej Iskry z tymi w niebieskich pudełkach(chyba słoweńskie).
              10.Nie handluję częściami samochodowymi, więc proszę mi nie zarzucać autoreklamy.
              Mam nadzieję, że komuś to pomoże.
              Pozdrawiam
              Bartek

Komentarz

Pracuję...