Zamieszczone przez krzysiek83wpr
[O1] Ceramiczne świece żarowe Iskra Ceramic do AGR
Zwiń
X
-
www.kalt.net.pl - klimatyzacja, chłodnictwo
-
-
Zakładałem ostatnio takie w passacie ojca, i ostatnie 5 tys przejechały bez problemu. Zdecydowałem się na takie ponieważ jest na nie 2 lata gwarancji i na pewno są to iskry produkowane w Polsce (nikt ich nie podrabia). A bosh, ngk czy beru z allegro za 20zł to na 99% podróby produkowane na wschodzie za pomocą młotka i kombinerek z napisem wpisanym takim jaki sobie klient zażyczy. Bosh duraterm na pewno jest dobry tylko że w ASO nie kosztuje on 20zł, a nawet zdarzają się sytuacje że w ASO handlują podróbami. Tak więc decyzja należy do kupującego
Komentarz
-
-
jest tu pare osob handlujacych czesciami, warto uderzyc do nich. oryginal to klika zlotych roznicy, ale robote wykonuje sie RAZ.kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Dużo czasu minęło od pytania, ale będzie dla potomnych.
1.W sklepie są te świece tańsze niż na Alleg...
2.Dwa lata temu założyłem je do Passata B4 z 1994r. silnik 1Z. Palił w zeszłym roku przy -26.
3.Miesiąc temu założyłem do Octavii AGR z 2002 r.(były wszystkie spalone, mimo że przed wykręceniem teoretycznie 2 działały).
4.Komplet z fakturą kosztuje 90zł.
5.Moim zdaniem są to bardzo dobre świece za małe pieniądze.
6.Rzygać mi się chce na wypowiedzi, że tylko Beru, Bosch i NGK, szczególnie tych, którzy nigdy Iskier nie mieli.
7.Porównajcie ceny konkurencji u OFICJALNYCH DYSTRYBUTORÓW(tam kupowałem Iskry) a nie na aukcjach z towarem niewiadomego pochodzenia.
8.Porównajcie ceny Iskier ceramic do świec ceramicznych, a nie do standardowych, innych producentów. Tu różnica będzie dużo większa.
9.Nie mylić polskiej Iskry z tymi w niebieskich pudełkach(chyba słoweńskie).
10.Nie handluję częściami samochodowymi, więc proszę mi nie zarzucać autoreklamy.
Mam nadzieję, że komuś to pomoże.
Pozdrawiam
Bartek
Komentarz
-
Komentarz